Cunoaște starurile

Prinţesa Poppy şi prietenii ei vor descoperi că alte triburi există, iar că fiecare reprezintă un gen muzical!

Poppy va începe o călătorie în care se va întâlni cu celelalte triburi.

În această aventură, Poppy şi ceilalţi eroi vor întâlni noi personaje amuzante şi vor înţelege originile lor.
În final, vor ajunge să se alăture unei mari petreceri în care toate tipurile de muzică se regăsesc împreună!

Neîncetat de optimistă, Poppy îşi foloseşte pozitivitatea ca pe o super putere. Fiind un lider înnăscut, Prinţesa Poppy îşi încurajează mereu prietenii să creadă în puterea muzicii.

Până la urmă, de ce să vorbeşti când poţi să cânţi?

Ciot se întreabă adesea dacă el este singurul întreg la minte din oraşul Trolilor, unde de cele mai multe ori toţi sunt exuberant de fericiţi.

Retras şi mereu pregătit să înfrunte orice pericol, Ciot va trebui să înveţe să-şi iubească Trolul din interior şi să-l lase să strălucească.

Cooper este genul de Trol căruia îi place să facă doar cât trebuie. De multe ori are probleme să se integreze printre ceilalţi Troli şi nici abilitatea lui de a-şi stăpâni părul nu îl ajută.

Ce vom afla este că problemele acestea provin din moştenirea lui. Blăniţa lui Cooper este folosită pentru a crea brăţările prieteniei, Hug-Time Bracelets, şi are puteri speciale.

Trollex este genul de rege încrezător, blând şi optimist. Tribul pe care îl conduce este Trolii Techno, un trib de troli sirene care trăieşte în fortăreţele subacvatice luminate de leduri colorate. Mai presus de orice, Tribul Techno apreciază pacea, iubirea şi armonia, inimile lor sincronizându-se perfect pe ritmul a 128 de bătăi pe minut.

Ca lider, Regele Trollex are gijă ca toţi să petreacă în siguranţă şi, bineînţeles, datoria regală supremă – să ţină ritmul.

Barb este liderul rebel al hard rockului. Este neînfricată şi îndrăzneaţă. Regina Barb s-a săturat ca rock-ul să vină pe locul doi, după muzica pop. E timpul ca muzica rock să strălucească din nou!

Călătoreşte înăuntrul unei creaturi gigantice din piele şi denim, autobuzul ei de turneu. Pentru a-şi verifica tărâmul hard rock, Barb şi-a făcut castel dintr-o fortăreaţă impunătoare situată în centrul unui vulcan activ.

Înzestrat cu grămezi de încredere de sine, dar fără o urmă de haine, Guy Diamond ştie cum să pornească orice petrecere.

Acest Trol sclipicios, cu o energie contagioasă, reuşeşte să molipsească pe oricine cu optimism şi sclipici.

Haide să îl cunoști și pe fiul său plin de energie, Tiny Diamant!

Campanie valabilă în perioada 01.10.2020 – 18.11.2020, în limita stocului disponibil. Regulament disponibil în magazine şi pe carrefour.ro, unde se găseşte şi lista completă a magazinelor participante la campanie.

© Carrefour Romania 2020
Toate drepturile rezervate
Mesaj